Την Τρίτη 1η Σεπτέμβρη 2020 και ώρα 19:30’’, καλεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών, Γιώργος Κυρίτσης σε «κεκλεισμένων των θυρών» τακτική συνεδρίαση τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τεμπών, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αντλιοστάσιο» στο Μακρυχώρι.

Άλλη μια, λόγω της εμφάνισης του Κορωναϊού covid-19 «κλειστή» στους δημότες συνεδρίαση, αν και οι δημότες που συνήθως παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν ξεπερνούν τα δάκτυλα του ενός χεριού και «Η ώρα του δημότη» μάλλον θα αργήσει να λειτουργήσει … Θα μου πείτε τώρα ότι δεν συμμετέχουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι δημότες θα πάνε; Κι επειδή στα θέματα βλέπω και ένα για «Ονομασία οδών & πλατειών Συκουρίου» να ρωτήσω με τους Γόννους θα γίνει τίποτα;

Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης είναι :

1. Αναμόρφωση (8η) προϋπολογισμού Εισήγηση: Οικ. Υπηρεσία / Μητσογιάννης Ν.
2. Έγκριση Εκθέσεων Οικον. Καταστάσεων Β’ τριμήνου 2020 Εισήγηση: Οικ. Υπηρεσία / Μητσογιάννης Ν.
3. Αποδοχή ποσού Εισήγηση: Οικ. Υπηρεσία / Μητσογιάννης Ν.
4. Έγκριση Σύνδεσης δημοτικών κτιρίων Συκουρίου με το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου από την ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε. Εισήγηση: Τεχν. Υπηρεσία / Προεδρείο
5. Ορισμός Εκπροσώπου του Δήμου Τεμπών, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της προγραμματικής Σύμβασης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ» Εισήγηση: Τεχν. Υπηρεσία / Προεδρείο.
6. Ονομασία οδών & πλατειών Συκουρίου Εισήγηση: Προεδρείο
7. Προσαρμογή & συμμετοχή του Δήμου Τεμπών στον Αναπτυξιακό Οργανισμό, που θα προκύψει από την προσαρμογή της Αναπτυξιακής Εταιρίας Ν. Λάρισας ΑΑΕ ΟΤΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 2 παρ. 6 του Ν.4674/2020. Εισήγηση: Προεδρείο.
8. Απ’ ευθείας εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος οικισμού Κουλούρας Εισήγηση: Οικ. Υπηρεσία / Μητσογιάννης Ν.
9. Υπαγωγή στο Πρόγραμμα επιχορήγησης του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 8.500 ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών Εισήγηση: Δήμαρχος