Δήλωση – Προειδοποίηση :

Προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβέρνησης ή οποιαδήποτε άλλης κυβέρνησης, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο του blog ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους :

ΔΕΝ έχετε την άδεια μου να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του προφίλ μου ούτε οποιαδήποτε στοιχεία από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και όλων των θεμάτων που βρίσκονται στις ενότητες : «Photo – Gallery» (Φωτογραφίες, πίνακες Κολλάζ και ζωγραφικής), «Video – Gallery» (βιντεοσκοπημένα θέματα) «Blog – Radio» (Ραδιοφωνικές εκπομπές με κείμενα και τραγούδια) και «Ψηφιακή Βιβλιοθήκη» (διηγήματα, ποιήματα, πεζά κείμενα, κ.λ.π.) ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τα παραπάνω θέματα που αναρτήθηκαν στο Blog μου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου σχετικά με αυτό το blog και το περιεχόμενό του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορα, φοιτητή ή άλλο προσωπικό υπό την καθοδήγησή σας.

Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012), καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.

Φυσικά και επιτρέπετε η αναδημοσίευση των αναρτήσεων με αναφορά στην πηγή ή μετά από επικοινωνία.