Το 2015 Με αναμνήσεις, παλιές θύμισες, νοσταλγία και αρχαιοελληνική μουσική έπεσε η αυλαία της 25ης και τελευταίας έκθεσης που οργάνωσαν το ζεύγος Κριστιάνε και Ζήση Παπαδημητρίου, στο πατρικό τους σπίτι, στους Γόννους της Λάρισας.
Οι πολλοί επισκέπτες αφού περιηγήθηκαν τα έργα της έκθεσης καθώς και την τελική μορφή των γλυπτών του πενθήμερου συμποσίου που έγινε στον κήπο του σπιτιού, παρακολούθησαν στη συνέχεια δύο ντοκιμαντέρ το ένα με την διαχρονική διαδρομή των εκθέσεων στο σπίτι του ζεύγους Κ. & Ζ. Παπαδημητρίου και το δεύτερο με τη δουλειά των γλυπτών, μέρα-μέρα, από τη Δευτέρα, 30 Ιούνη μέχρι το Σάββατο 4 Ιούλη τα οποία δημιούργησε και προλόγισε ο Δημήτρης Γουγουλιάς.
Ακολούθησε στον κήπο μια μουσική παρουσίαση αρχαιοελληνικής μουσικής από τους μουσικούς Κωνσταντίνο Μωϋσιάδη και Γιώργο Αμβράζη. Περισσότερα ΕΔΩ.

Το 1456 – Ξεκινά η πολιορκία του Βελιγραδίου από τους Οθωμανούς.
Το 1776 – Αμερικανική Επανάσταση: η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ εγκρίνεται από το Δεύτερο Ηπειρωτικό Κογκρέσο.
Το 1822 – Ελληνική Επανάσταση: Οι δυνάμεις των Ελλήνων, υπό τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, και των Φιλελλήνων ηττώνται από τους Οθωμανούς στη μάχη του Πέτα.
Το 1911 – Ένα τεράστιο κύμα καύσωνα πλήττει τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, σκοτώνοντας 380 ανθρώπους σε έντεκα ημέρες και σπάζοντας το ρεκόρ θερμοκρασίας σε διάφορες πόλεις.

Το 1941 – Τα ναζιστικά στρατεύματα σφάζουν Πολωνούς επιστήμονες και συγγραφείς στην ουκρανική πόλη Λβιβ.
Το 1973 – Αθήνα – Δικτατορία: Συλλαμβάνεται ο Ευάγγελος Αβέρωφ ως υποκινητής και πολιτικός σύμβουλος του «Κινήματος του Ναυτικού 1973».

Το 2004 – Τελικός Euro 2004. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ανεπανάληπτη και απρόσμενη επιτυχία στην Πορτογαλία για την Ελλάδα, που κατακτά το τρόπαιο νικώντας 1-0 τη διοργανώτρια. Το νικητήριο γκολ για την Ελλάδα πέτυχε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά ο Άγγελος Χαριστέας.