Από την ομάδα «Το δικό σου το σκυλί δύο φορές σκυλί μου» του Συκουρίου, έλαβα την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύω, συμφωνώντας απόλυτα με τους σκοπούς της ομάδας και την συγκεκριμένη επιστολή.
«Η ομάδα μας, γράφουν τα μέλη της, έχει ως σκοπό να ενώσει τους ανθρώπους που αγαπάνε τα ζώα στο Συκούριο την Λάρισα και τα γύρω χωριά. Γίνε ένας από εμάς στον αγώνα ενάντια στις φόλες και την κακοποίηση των ζώων».

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής :
«Το τελευταίο διάστημα στο Συκούριο Λάρισας, κάποιος ή κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να εξαφανίσουν όσα περισσότερα ζώα, αδέσποτα και δεσποζόμενα, μπορούν. Σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτή η θηριωδία, ως κάτοικοι του Συκουρίου, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να οργανωθούμε, με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Καλούμε όλους όσοι νιώθουν την ίδια αγανάκτηση με εμάς, να συμπορευτούν μαζί μας με σκοπό η κοινωνία μας να γίνει ξανά ανθρώπινη και να τιμωρηθεί όποιος αρρωστημένος νους βρίσκεται πίσω από αυτή την αδικία προς τα ζώα μας.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή, την αντιπολίτευση αλλά και όλους τους φορείς να σταθούν δίπλα μας.
Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το Α.Τ Τεμπών (24950- 93510) ή με την ομάδα μας στο facebook: «Το δικό σου το σκυλί δύο φορές σκυλί μου».
Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι όποιος κάνει κακό στα ζώα με τόση ευκολία, είναι εν δυνάμει επικίνδυνος και για τους ανθρώπους.
Δεν θα το επιτρέψουμε άλλο!»