Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Παραμυθιού 2020-2021 οι εκδόσεις «Ηλιαχτίδα» εξέδωσαν σχετικό δελτίο τύπου όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται αναφέρονται και τα παρακάτω :

«Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Παραμυθιού των Εκδόσεων Ηλιαχτίδα, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια.

Οι διακριθέντες, κατά σειρά επιτυχίας, συγγραφείς είναι οι : 1. Φλώρα Γαϊτάνου Γουγουλιά, 2. Χριστίνα Σαρηγιάννη, 3. Ραφαηλία Τριανταφύλλου, 4. Μιχάλης Γκέκος, 5. Αλεξάντρα Σαφάκα, 6. Βασιλική Χασόγια, 7. Ορφέας Καγερθάνης, 8. Ζωή Γεωργανά, 9. Αντωνία Κόκκινου, 10. Αναστασία Γεωργούλα, 11. Ελένη Καραγιάννη, 12. Κυριάκος Αλέξιος Εφραίμ Γατουρτζίδης, 13. Χριστίνα Όλγα Καρτσωνάκη και 14. Πετρίνα Γεωργούση.

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι : Στεφανία Καζάκη – βιβλιοθηκονόμος, Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου – συμβουλευτικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, Πόλα Δρακοπούλου – παιδαγωγός, Βάσια Παπαδοπούλου – ιστορικός και κριτικός τέχνης και Δέσποινα Φίλιου – συγγραφέας.

Με από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι Εκδόσεις Ηλιαχτίδα κυκλοφόρησαν έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο τόμο με τίτλο «Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια». Πρόκειται για μια συλλογή δεκατεσσάρων παραμυθιών γραμμένα από ταλαντούχους συγγραφείς, οι οποίοι διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό. Είναι ένα συλλογικό έργο με όμορφη και ταιριαστή εικονογράφηση η οποία έγινε από την ιστορικό και κριτικό τέχνης, Βάσια Παπαδοπούλου. Ο δε σχεδιασμός και η επιμέλεια του βιβλίου έγιναν με μεράκι, αγάπη και γνώση από την έμπειρη εκδοτική ομάδα της Ηλιαχτίδας. Αποτελείται από 100 σελίδες, με διαστάσεις 21 Χ 29.»

Η διάθεση του βιβλίου γίνεται από τις εκδόσεις Ηλιαχτίδα στην τιμή των 15,00 ευρώ.
Για παραγγελίες : 210-49.67.338 και 6934-776.847, [email protected] και στο e-shop www.ekdoseisiliaxtida.gr

Έγραψαν για το θέμα :
Η Κυριακάτικη έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Λάρισας και τα ενημερωτικά διαδικτυακά sites, Larissanet.gr, Kosmoslarissa.gr, Tinealarissa.gr.