Οι νεολαίοι αυτοί ξεκίνησαν την πορεία τους ένα χρόνο πριν, με το κορονοϊό σε πλήρη εξέλιξη, αλλά το γεγονός αυτό δεν τους απογοήτευσε, ίσα-ίσα τους πείσμωσε να προχωρήσουν παραπέρα με μεράκι, υπομονή, και δυναμισμό για να πετύχουν τους στόχους τους.
Σε ανακοίνωσή τους που μου έστειλαν γράφουν :

«Το Δίκτυο Νέων Λάρισας ξεκίνησε την πορεία του περίπου ένα χρόνο πριν, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και πιο συγκεκριμένα υπό το πρίσμα του κορονοϊού. Σήμερα, το Δίκτυο στεγάζει πάνω από 300 μέλη σε όλο το Νομό Λάρισας και συνεχίζει δυναμικά. Ωστόσο, δύο από τις περιοχές που έχουν ιδιαίτερη σημασία, για όλους εμάς στο Δίκτυο, τα Τέμπη και η Αγιά, δεν εκπροσωπούνται στα όργανα του Δικτύου, όσο θα επιθυμούσαμε. Για τους λόγους αυτούς, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε νέα και σε κάθε νέο, ηλικίας 15 έως 30 ετών που ζει, εργάζεται ή δραστηριοποιείται στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς, αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον βοηθήσει να αναδειχθεί περαιτέρω μέσω μιας ανεξάρτητης, ακομμάτιστης και αχρωμάτιστης πρωτοβουλίας νέων πολιτών. Είμαστε σίγουροι, πως εντός του χώρου αυτού, υπάρχουν νέοι συμπολίτες μας με ενδιαφέρον για το κοινό καλό αλλά και με μεράκι να προσφέρουν οτιδήποτε στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν».

Μπορείς να βρεις το Δίκτυο σε όλα τα γνωστά social media. Facebook: Δίκτυο Νέων Λάρισας Instagram: @diktyoneonlarisas Youtube: Diktyo TV Gmail: [email protected]

Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Νέων Λάρισας μπορούν να το κάνουν :
Email : [email protected]
Site : diktyoneonlarisas.com
Facebook : Δίκτυο Νέων Λάρισας