Πώς το άλλοτε βασικό προϊόν της μεσογειακής διατροφής έγινε είδος πολύτιμο και εν ανεπαρκεία;

● Πώς η κλιματική κρίση ρίχνει λάδι στη φωτιά που κατακαίει τον αγροτικό τομέα

● Και πώς επιβιώνουν οι καταναλωτές που τους βγαίνει το λάδι σε κάθε επίσκεψη στο σουπερμάρκετ.

Διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατομένη ανάλυση των δημοσιογράφων, Ντίνας Δασκαλοπούλου και Αφροδίτης Τζιαντζή στο «ΘΕΜΑ» της Εφημερίδας των Συντακτών (ΕΦ.ΣΥΝ.).
ΕΔΩ