Ορκίστηκαν Δήμαρχος Τεμπών, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Φωτο-ρεπορτάζ : Δ. Ζ. Γουγουλιάς
Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκέμβρη 2023, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου, έγινε η ορκωμοσία του τέταρτου κατά σειρά Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών. Η ορκωμοσία έγινε στον κτίριο του πρώην Δημοτικού σχολείου Μακρυχωρίου.

(Φωτογραφίες στο τέλος της ανάρτησης. Ακολουθούν βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα της εκδήλωσης).

Ορκίστηκαν ο για δεύτερη θητεία εκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων, με τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λάρισας, Ιερώνυμου, ενώ με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακολούθησε σύντομη ομιλία – χαιρετισμός του δημάρχου, Γιώργου Μανώλη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε :
«Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη σημερινή παρουσία σας στη τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής… Δώσαμε όλοι έναν όρκο για έντιμη και ενσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων που καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Δεσμευτήκαμε όλοι απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε ξανά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου μας. Να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και να διαμορφώνουμε νέους αναπτυξιακούς δρόμους και να δίνουμε νέα προοπτική για το δήμο μας από την οποία δεν περισσεύει κανείς….
….Κυρίες και κύριοι, σ’ αυτόν το νέο αγώνα σας θέλω όλους συμπαραστάτες σαν καλώ, λοιπόν, να συνεργαστούμε ενωμένοι προς τον κοινό μας στόχο, ο οποίος είναι ένας : ένα δήμο που θα ακολουθεί την πορεία της προόδου και της ενότητας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χρόνια πολλά».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μαζί με την εγγονή του σε μια χαρούμενη και αισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα υπέγραψε το σχετικό πρακτικό. Ακολούθησαν να υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και οι τοπικοί σύμβουλοι.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν : οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Καπετάνιος, ο νεοεκλεγής Αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Τσέτσιλας, ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, εκπρόσωποι μαζικών φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση :

001
002
003
004
005
006
007
008
009

Για την ιστορία να αναφέρω ότι τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τεμπών 2024-2028 καθώς και των Τοπικών Προέδρων και Συμβούλων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ :