Σήμερα Σάββατο 24 Ιούλη 2021, ώρα 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιπεύκης, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της σειράς κόμικς “1800” του Θανάση Καραμπάλιου και αύριο Κυριακή στις 10:00 το πρωί Γενική Συνέλευση και εκλογές στο Μορφωτικό Σύλλογο Ραψάνης.


Πιο αναλυτικά :
Στην Καλλιπεύκη : Το Σάββατο 24/07/2021 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιπεύκης, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της σειράς κόμικς “1800” του Θανάση Καραμπάλιου, βραβευμένου με τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη εν έτει 2019. Ο δημιουργός θα μιλήσει για το σύνολο της έως τώρα δουλειάς του, μια ενήλικη μυθοπλασία που διαδραματίζεται στους ταραγμένους χρόνους της προεπαναστατικής Θεσσαλίας, και θα παρουσιάσει το πέμπτο βιβλίο της σειράς 1800, Μαύρα Καράβια.
Η σειρά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις JEMMA PRESS. Για τη σειρά θα μιλήσουν: Βούλα Παπαδόντα, Φιλόλογος, Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» και Θανάσης Καραμπάλιος, δημιουργός της σειράς.


Στη Ραψάνη : Γενική Συνέλευση, στα θέματα της οποίας περιλαμβάνονται και αρχαιρεσίες, θα πραγματοποιήσει αύριο Κυριακή ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης. Η Γ.Σ. θα γίνει στις 10:00 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου και τα θέματά της είναι τα εξής : Απολογισμός δράσης του Δ.Σ. Οικονομικός απολογισμός και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΠΑΡΤΊΑ Η γ.σ. θα επαναληφθεί την 1η Αυγούστου και η τελική την 8η Αυγούστου.