Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον δημοτών αλλά και επισκεπτών του δήμου μας για τη δημοσκόπηση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα
Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών φέρνει στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων νέα στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον ενώ μέχρι σήμερα η συμμετοχή ανδρών – γυναικών βρίσκεται στο 76,04% άνδρες και 23,96% γυναίκες.

Και για να δώσω και δυο στοιχεία παραπάνω μέχρι στιγμής οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Τεμπών συμμετέχουν στη δημοσκόπηση με ποσοστό 67,71% και οι επισκέπτες του δήμου μας με ποσοστό 32,29%. Στις δε ηλικίες των συμμετεχόντων η ηλικιακή ομάδα 35-44 χρόνων βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, στην πρώτη θέση με 29,17% με δεύτερη ομάδα αυτή των 55-64 με ποσοστό 22,92% και ακολουθούν οι υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.

Με βάση δε, τα πληθυσμιακά δεδομένα του δήμου μας, το ποσοστό των ερωτηθέντων βρίσκεται στο 0,71%, με τάση ανόδου και αυτό σημαίνει ότι η δημοσκόπηση έχει ξεπεράσει ήδη τα ποσοστά των πανελλαδικών δημοσκοπήσεων που δεν ξεπερνούν το 0,02% του πληθυσμού της χώρας και συνεχίζουμε με τις δικές σας συμμετοχές.