Εισαγόμενο κρούσμα κορωνοϊού COVID-19 εντοπίστηκε σε πενηντάχρονο, ο οποίος ερχόμενος από τη Σαμαρίνα έμεινε για μερικές μέρες στους Γόννους. Ο συγκεκριμένος άνδρας, που είναι θετικός στον κορωνοϊό αυτή τη στιγμή παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο ΠΓΝΛ.

Επειδή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν βρίσκομαι στους Γόννους, για να έχω πιο σφαιρική πληροφόρηση, σας ενημερώνω ότι όπως μεταδίδουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, σήμερα από το πρωί έγινε ιχνηλάτηση στο περιβάλλον του 50χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στους Γόννους, αλλά και στην Σαμαρίνα όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα ελήφθησαν 41 δείγματα από το IKA Λάρισας καθώς εκεί εργάζεται άνθρωπος που σχετίζεται με το κρούσμα. Η ιχνηλάτηση γίνεται από συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Το όνομα του 50χρονου είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία των Γόννων, αλλά δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το Blog στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του – αν και μακριά από τα γεγονότα – θα σας κρατάει ενήμερους για ότι νεότερο, σχετικά με το θέμα.

Με την ευκαιρία διαβάστε παλαιότερη ανάρτηση με θέμα τον κορωνοϊό ΕΔΩ