Συγκίνηση, θρήνος, οργή, αγανάκτηση και ένα αναπάντητο «γιατί» για το έγκλημα που οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας Κάτω από το χωριό Ευαγγελισμός, λίγο πριν από την είσοδο στην κοιλάδα των Τεμπών.
Συγγενείς των θυμάτων και πολλοί κάτοικοι από τα γύρω χωριά του δήμου Τεμπών, παραβρέθηκαν σήμερα, 28 Φλεβάρη 2024 – ακριβώς ένα χρόνο μετά το μεγάλο κακό – στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων, για να τιμήσουν τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας και για να ζητήσουν για ακόμη μια φορά την απόδοση δικαιοσύνης σ’ αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για όσα έγιναν πριν από έναν χρόνο. Η θλίψη ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του με ένα μεγάλο «γιατί;» να βγαίνει από το στόμα όλων.
Στο τέλος της εκδήλωσης σύντομους χαιρετισμούς έκαναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ενώ συγγενείς των θυμάτων μίλησαν ζητώντας δικαιοσύνη για τους ανθρώπους που έχασαν.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι μαζικών φορέων της περιοχής του δήμου Τεμπών.
Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα :

Φωτογραφίες :

002
003
004
005
006
007
008
009
010 ΛΥΚΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ
011 ΛΥΚΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ