Με τη δική μας Γοννιώτισσα Θωμαή Κανταρίνου (του Γιάννη) στη βασική ενδεκάδα, μεγάλη και ιστορική πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες πέτυχε η μικτή κορασίδων Κ15 της ΕΠΣ Λάρισας, απέναντι στην ΕΠΣ Ηπείρου. Την αναμέτρηση «κυρίευσε» το πάθος και η ένταση των ποδοσφαιριστριών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα η κανονική διάρκεια να λήξει 0-0 με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι τα κορίτσια του Βασίλη Πάνου αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμα επικρατώντας με 3-0. Για την ομάδα της Λάρισας τα πέναλτι πέτυχαν οι Κανταρίνου, Ανδρέου και Πλατή, ενώ από πλευράς της ΕΠΣ Ηπείρου και οι 3 πρώτες αθλήτριες δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν. Με το πέρας της αναμέτρησης η αποστολή γευμάτισε στην Κοζάνη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι εξής :
Κ15 ΕΠΣ Λάρισας (Πάνος Β.) : Δασκάλου, Μπάγκα, Καραπατσακίδη Τ., Σπρίντζιου, Μητσοπούλου, Ανδρέου, Προεστάκη, Κανταρίνου Θ., Πλατή, Άλπου, Κωστοπούλου. Αναπληρωματικές : Καραπατσακίδη Ζ., Μανάφα, Κουτούκα, Άλπου
Κ15 ΕΠΣ Ηπείρου (Κίτσης) : Κοβεντάρη, Λουκούμη, Τζούμα, Σαφάκα, Αντώνη, Δημητρακοπούλου, Ντάσκαρη, Ζάνου, Ζαφείρη, Ντόντη, Κλίνη. Αναπληρωματικές : Τζάλα, Μπάρκα, Γιώτη, Κωλέτση, Καραμποΐκη, Μπίσα, Τάσση, Φερεντίνου, Λάσκαρη.

Επόμενος αντίπαλος στην ημιτελική φάση είναι η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Θωμαή Κανταρίνου είναι παίκτρια της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ Β’ και συμμετέχει και στη Μικτή Κορασίδων Κ-15 Της ΕΠΣ Λάρισας.