Το 2016 Εγκαινιάζεται στο Μύλο του Παππά στη Λάρισα η έκθεση κολλάζ και μικτής τεχνική της Φλώρας Γουγουλιά, με το γενικό τίτλο «Χ-art-ινα». Η έκθεση τελούσε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
Την Φλώρα Γουγουλιά παρουσίασε στο κοινό ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πάνος Σάπκας, ενώ η ίδια, μιλώντας στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τον Πάνο Σάπκα και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για τη φιλοξενία της έκθεσης, τον Νίκο Χαλκιά (Lunar Moods) που με το σαξόφωνό του κάλυψε μουσικά την εκδήλωση, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και έκανε μια μικρή αναφορά στην δεκαετή ενασχόλησή της με το κολλάζ και τις μικτές τεχνικές.

Περισσότερα ΕΔΩ :

Το 2011 μαθητές και γονείς αποκλείουν τα διόδια Μακρυχωρίου διαμαρτυρόμενοι για τις προγραμματισμένες συγχωνεύσεις σχολείων της περιοχής, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης του υπουργείου Παιδείας.


Το 1995   Ο ΜΕΣ Γόννων σε συνεργασία με το Γραφείο Εφαρμογών Γόννων οργανώνει ημερίδα με θέμα «Οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες», με ομιλητή τον προϊστάμενο κηπευτικών καλλιεργειών της Διεύθυνσης Γεωργίας Ν. Λάρισας, Ελευθέριο Ματεντζίδη. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των παραγωγών της περιοχής αλλά μηδαμινό το αποτέλεσμα στην πράξη, αφού κανένας αγρότης δεν προχώρησε στην υλοποίηση ενός τέτοιου έργου.


Το 1945 – Το 89% του Βύρτσμπουργκ στη Γερμανία καταστρέφεται σε μόλις 20 λεπτά από τα βρετανικά βομβαρδιστικά. Οι νεκροί ανέρχονται σε 5.000.
Το 1964 – Η Τουρκία καταγγέλλει μονομερώς τη συμφωνία Βενιζέλου-Ατατούρκ του 1930, η οποία ρυθμίζει τη διαμονή στην Τουρκία των περίπου 12.000 Ελλήνων υπηκόων.

Το 1967 – Με την καταδίκη 15 κατηγορούμενων αξιωματικών, την αθώωση άλλων δέκα και την απαλλαγή τριών, ολοκληρώνεται η, σε πρώτο βαθμό, δίκη των στρατιωτικών που εμπλέκονται στην υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ.
Το 1968Πόλεμος του Βιετνάμ: 347 έως 504 Βιετναμέζοι χωρικοί (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) σκοτώνονται από τα αμερικανικά στρατεύματα στη Σφαγή του Μι Λάι.
Το 1978 – Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες απαγάγουν τον Ιταλό Χριστιανοδημοκράτη πρωθυπουργό Άλντο Μόρο. Λίγες μέρες αργότερα, τον εκτελούν.

Το 1982 – Ο Σοβιετικός Πρόεδρος Λεονίντ Μπρέζνιεφ ανακοινώνει ότι η ΕΣΣΔ πάγωσε την ανάπτυξη πυραύλων SS-20, δυτικά των Ουραλίων.
Το 1996 – Με το βραβείο «Αργυρή Ταινία» βραβεύεται στην Ιταλία ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ως καλύτερος Ευρωπαίος σκηνοθέτης.

Το 2003 – Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από όλον τον κόσμο κατεβαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον Πόλεμο του Ιράκ. Την ίδια μέρα οι Μπους, Μπλερ και Αθνάρ στέλνουν τελεσίγραφο στον Σαντάμ από τις Αζόρες.