Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές σας και για τον χρόνο που αφιερώσατε σε προσωπικά μηνύματα!!!

Χτες το μεσημέρι ξάπλωσα στην κρεβατοκάμαρα για τη μεσημεριανή μου σιέστα και πριν με πάρει ο ύπνος σκεφτόμουνα ότι εδώ στον ίδιο χώρο, στο ίδιο ακριβώς δωμάτιο, πριν από εξήντα εννέα (69) χρόνια γεννήθηκα μαζί με τη δίδυμη αδελφή μου… Δεν είναι φανταστικό..!

Είμαι πλέον 69+1 μέρα, πες 70..! «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, φταίει η ζωή, που είναι μικρή…».
Πολλά τα χρόνια, οι δυσκολίες, οι λύπες, οι αγώνες αλλά και οι χαρές… και συνεχίζω να προσπαθώ να αξιοποιώ στο έπακρο τον χρόνο που απομένει…, χωρίς να σταματάω να ψάχνω για δραστηριότητες που μ’ αρέσουν…, βάζοντας λίγο χρώμα στο γκρίζο μας…, χαμογελώντας στα μικρά πράγματα της ζωής που ρίχνουν βάλσαμο στις καρδιές μας… Δεν είμαι πλέον στην ηλικία όπου μπορώ να αναβάλω για αύριο αυτό που πρέπει να γίνει τώρα!!! Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση, που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους, που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους, που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους, που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους, που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Δεν μπορώ να ζητήσω άλλη ευχή προσωπική, όταν όλα γύρω μας βάλλουν ακραία κατά πάνω μας, από το να ‘χω ακόμη το χαμόγελο των αγαπημένων μου και την αθωότητα να πιστεύω ότι θα καταφέρνω να αφήνω ένα όμορφο αποτύπωμα πρώτα στη δική μου ψυχή και μετά σε όποιον θέλει να το δει και να το νιώσει έτσι. Υγεία, καθαρό μυαλό, ζεστή αγκαλιά και προχωράμε!

Για τα χρόνια που έρχονται – μακάρι να είναι καλά – μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα σας αγαπώ και στο ταξίδι της ζωής όπου κι αν αυτό σας οδηγήσει να είστε γενναίοι και δυνατοί, πιστεύοντας στον εαυτό σας και πετυχαίνοντας ότι επιθυμεί η καρδιά σας._

Θερμά σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας, από καρδιάς, όλες και όλους. Εισέπραξα αισθήματα χαράς, φιλίας, αισιοδοξίας και δύναμης! Να είστε πάντα καλά και να περνάτε καλά..!