Ανακοινώθηκαν οι Συνδυασμοί και οι Υποψήφιοι αυτών, για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Τελικά θα έχουμε και πάλι τρεις – τους ίδιους με το 2019 – συνδυασμούς με πολλές μεταγραφές και πολλά νέα πρόσωπα. Η αρχική αίσθηση που δημιουργήθηκε (μιλάμε για αίσθηση και όχι για βεβαιότητα που προέκυπτε από μετρήσεις) ήταν ότι θα υπήρχαν φαβορί και αουτσάιντερ. Με την αποχώρηση των Πουτσιάκα και Σιόντα αυτό μάλλον αλλάζει…Ποιοι έχουν λόγους να φοβούνται; Θα έχουμε ανατροπή των συσχετισμών; Ουδείς μπορεί να το ισχυριστεί γιατί ουδείς γνωρίζει και πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν.

Οι συνδυασμοί είναι οι εξής :
«ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» – ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΜΩΝ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με 49 υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους και 85 υποψήφιους τοπικούς συμβούλους.(2019 :41-73).
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΜΩΝ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ με 50 υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους και 77 υποψήφιους τοπικούς συμβούλους. .(2019 :41-84).
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ – ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ με 31 υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους και 46 υποψήφιους τοπικούς συμβούλους. .(2019 :38-10).

Στους αναλυτικούς Πίνακες στο τέλος της ανάρτησης υπάρχουν στοιχεία όλων των συνδυασμών με τα ονόματα των υποψηφίων, τον τόπο καταγωγής-κατοικίας τους, το που θα είναι υποψήφιοι – στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στα Κοινοτικά Συμβούλια – και οι σταυροί που πήραν όσοι εξ αυτών συμμετείχαν στις εκλογές του 2019 με κάποιες αλλαγές γιατί κάποιοι από το Δ.Σ. πήγαν στα Τ.Σ. και το αντίστροφο. Σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη ηλικιακή ανανέωση αλλά το blog δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να σας δώσει το μέσο όρο των ηλικιών του κάθε συνδυασμού.
Ευχές σε όλους για έναν καλό, τίμιο και ειλικρινή αγώνα με τον πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει στην κοινωνία μας και καλά αποτελέσματα…

Να τονίσω στο σημείο αυτό για την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων : Το Blog του Δημήτρη Ζ. Γουγουλιά – Perataria.gr, διατηρεί δύο ξεχωριστές στήλες τόσο για τα γενικότερα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα γεγονότα και τις όποιες εξελίξεις και δραστηριότητες των συνδυασμών και των υποψηφίων. Επίσης αν και όταν προσκαλείται σε ανάλογες εκδηλώσεις θα προσπαθεί – ανάλογα και με τις δυνατότητές του – να συμμετέχει και να ενημερώνει τους αναγνώστες του.

«ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» – ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΜΩΝ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

001
002

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΜΩΝ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

001
002

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ – ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ

001
002