Δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» η σύνθεση του νέου δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τεμπών, η οποία έχει ως εξής :

Σημείωση 1η : Μέχρι στιγμής το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει δώσει το τελικό αποτέλεσμα των σταυρών για το δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών και δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για τους σταυρούς που συγκέντρωσαν οι σύμβουλοι στα τοπικά συμβούλια.

Σημείωση 2η : Για όσους ρωτάνε – και είναι πάρα πολλοί – για τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας, τόσο των δημοτικών συμβούλων όσο και των τοπικών συμβούλων, σας ενημερώνω ότι το μεν Υπουργείο Εσωτερικών σταμάτησε την ενσωμάτωση, λόγω της προετοιμασίας των εκλογών της δεύτερης Κυριακής (10/10/2023), τα δε Πρωτοδικεία θα ανακοινώσουν τα επίσημα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα.


Ευχές και από το blog – Perataria.gr για καλή δύναμη, όρεξη για δουλειά και συνεργασίες για το καλό όλων των δημοτών και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η δήλωση του εκ νέου δημάρχου Γιώργου Μανώλη έχει ως εξής :
«Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για το δίκιο και τα δικαιώματα των δημοτών μας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης μετά τη νίκη του στις χθεσινές δημοτικές εκλογές.
Αναλυτικά:
Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους δημότες του Δήμου Τεμπών για την έμπρακτη εμπιστοσύνη τους, προσφέροντας στη Νέα Δύναμη τη Δημοτική Αρχή από την πρώτη Κυριακή.
Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, αλλά και τεράστια ευθύνη για τις υποχρεώσεις και το έργο που πρέπει να φέρει σε πέρας η Δημοτική Αρχή την προσεχή πενταετία.
Καλούμε όλες και όλους τους δημότες, είτε είναι προσκείμενοι στην παράταξή μας, είτε όχι, να συνταχθούν μαζί μας γιατί μόνον με συλλογικότητα και συνεργασία θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον Δήμο Τεμπών.
Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για το δίκιο και τα δικαιώματα των δημοτών μας.
Καλή δύναμη σε όλους!»