Η Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Γόννων φέτος ασχολείται με το θέμα της διατροφής για την ενημέρωση του πληθυσμού της περιοχής μας στο σημαντικό ρόλο της σωστής διατροφής για την υγεία του ανθρώπου.
Στόχος μας, αναφέρει το δελτίο τύπου του Κ.Υ., είναι η εκπαίδευση των μαθητών των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, όπου από βιωματικές δράσεις καταφέρνουμε να ευαισθητοποιήσουμε τη μαθητική κοινότητα ότι η σωστή διατροφή είναι συνώνυμο της υγείας.

Επίσης οργανώσαμε και παρουσιάσαμε την κεντρική μας ομιλία στο Συκούριο με θέμα η διατροφή και ο Ρος της, στη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη. Καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε με ομιλία γυναίκες στην εμμηνόπαυση για τον ρόλο της σωστής διατροφής σε αυτή τη χρονική περίοδο.


Τέλος γιορτάσαμε σήμερα (Τετάρτη 16 Οκτώβρη 2019), στην κεντρική πλατεία των Γόννων, την παγκόσμια ημέρα διατροφής με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Γόννων προσφέροντας σε όλους υγιεινά εδέσματα.
Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν σε αυτή τη καταπληκτική εμπειρία που βιώσαμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και είμαστε σίγουροι πως όλοι καταλάβανε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία σε όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία μας.