Να πω από την αρχή ότι η χρήση του podcast (Personal On Demand broadCAST) έχει αρκετό καιρό που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο. Τελευταία η χρήση του επεκτάθηκε και στα Μ.Μ. Επικοινωνίας και δεν είναι τίποτα άλλο από μία δυνατότητα που σου επιτρέπει να ακούσεις αρχεία ήχου όποτε το επιθυμήσεις.

Θα μου πείτε τώρα «Γιατί να το βάλω στη ζωή μου;» Γιατί είναι το παρόν και το μέλλον της ηχητικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που κερδίζει συνεχώς ακροατές όλων των ηλικιών και γούστων, παγκοσμίως! Και μην ξεχνάτε την ευκολία του, που έγκειται στο γεγονός ότι μπορείς να το βρεις και να το κατεβάσεις στο κινητό ή στον υπολογιστή σου και να το ακούσεις ακόμα και από το smartwatch οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Η δε θεματολογία του είναι για όλα τα γούστα : από άρθρα και απόψεις ειδικών, δημοσιογράφων μέχρι συνεντεύξεις, συμβουλές ειδικών, προσωπικές ιστορίες που θα σε συγκινήσουν ή που θα σε κάνουν να γελάσεις, ιστορίες μυθοπλασίας και μυστηρίου και άλλα πολλά

Την αφορμή για την ανάρτησή μου αυτή, μου έδωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» που εδώ και καιρό ανεβάζει στην ηλεκτρονική της σελίδα τα podcasts των δημοσιογράφων και συνεργατών της. Αν δεν σας αρέσει το διάβασμα να μια καλή ευκαιρία …

EFSYN & PODCAST
«Η ολική έκλειψη των διανοουμένων», με τον δημοσιογράφο, Τάσο Τσακίρογλου
Έχουν πολλούς λόγους να μιλήσουν, αλλά αυτοί εξακολουθούν μια ένοχη σιωπή. Ο λόγος για τους διανοούμενους.

Ακούστε ΕΔΩ