Όταν θα πέσει το σούρουπο, την ώρα που θα ανάβουν τα πρώτα φώτα και η ατμόσφαιρα θα γίνεται πιο ήρεμη και μυστηριακή, μετά από μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα… σας περιμένουμε στο λόφο του ΑΪ- Λιά. Πάρτε τους φίλους, τους συντρόφους, τα παιδιά σας, νερό, ένα αναψυκτικό, μια μπύρα και την καλή σας διάθεση κι ελάτε…
Τι κι αν αργήσει να βγει το φεγγάρι… εμείς θα είμαστε εκεί για να πούμε και να τραγουδήσουμε για την μαγεία του… Ελάτε να γίνουμε μια παρέα, να ενώσουμε τις φωνές μας και να ζήσουμε μια όμορφη καλοκαιριάτικη νύχτα στο χωριό.

Η Ερασιτεχνική Ομάδα «Λόγος & Μουσική», παρουσιάζει την εκδήλωση με θέμα «Του Φεγγαριού..» και σας καλούν να την παρακολουθήσετε.
Μουσική και κείμενα για το Φεγγάρι, θα γεμίσουν την καλοκαιρινή νύχτα του Σαββάτου 8 Ιούλη 2023 στις 21:00, στο θεατράκι του προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο στους Γόννους.
Συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά οι μουσικοί : τραγούδι Γρηγόρης Αποστολόπουλος, φυσαρμόνικα Γιαννακόπουλου Κωνσταντίνα, τουμπερλέκι Ζαχαρίας Γκάνιαρης, τραγούδι Ζαφειρίδου Γλύκα, αρμόνιο Σιμιτσής Αντώνης και κιθάρα-τραγούδι Μαρίτσα Τσούμαρη-Γκάνιαρη.
Κείμενα και ποιήματα εμπνευσμένα από το φεγγάρι θα διαβάσουν οι κυρίες : Μαρία Ανυφαντή-Μπέλτσιου, Έλενα Γουγουλιά-Γκιάτα, Φλώρα Γαϊτάνου-Γουγουλιά, Ελένη Καλαμάρα-Μπέλτσιου, Ευαγγελία Συροπούλου και Θεοδώρα Τσιρονίκου-Καλογρή.
Επιμέλεια κειμένων : Φλώρα Γουγουλιά.

Η Ομάδα «Λόγος & Μουσική»

Η διαδρομή για το λόφο

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠΕΠΤ