Πάρα πολλοί ήταν οι πολίτες της Περιφέρειας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και γέμισαν τα στούντιο της ΕΡΑ. Η δράση με τίτλο «Κάνε την εκπομπή σου» σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Πρωτότυπες εκπομπές για την τέχνη, τον πολιτισμό, τις ανθρώπινες σχέσεις, το περιβάλλον, ηχογραφήθηκαν τους τελευταίους 3 μήνες στους κατά τόπους Περιφερειακούς σταθμούς. Πίσω από τα μικρόφωνα, η ίδια η κοινωνία: πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και πανεπιστήμια, λαογραφικά σωματεία, επιστημονικές ομάδες. Άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για το ραδιόφωνο. Άνθρωποι που νιώθουν πως έχουν κάτι να μοιραστούν με όλους μας, μέσα από τις συχνότητες της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.
Το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, απαντώντας θετικά στο ρόλο του ως δίαυλος επικοινωνίας και πολιτισμού επέλεξε και μεταδίδει κάθε εβδομάδα (κάθε Τρίτη, από τις 20.00 ως τις 21.00), τις καλύτερες από τις εκπομπές, που έχουν παραχθεί από τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ και μεταδίδονται σε πανελλήνιο δίκτυο με τίτλο Τα καλύτερα του ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ», στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και στους 19 Σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα.
Μία από εκπομπές που επιλέχτηκαν είναι και η δική μου με τον γενικό τίτλο «Τα μονοπάτια της ελιάς» και θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη στις 8,30 το βράδυ . Όσοι δεν την ακούσατε από τη συχνότητα της ΕΡΑ Λάρισας (98,3) μπορείτε να την ακούσετε αύριο από το Δεύτερο πρόγραμμα.
Εγώ για άλλη μια φορά θέλω και μέσα από το μπλογκ, να  ευχαριστήσω πολύ όλους εσάς που ακούσατε ή θα ακούσετε την εκπομπή μου, ζητώντας ταπεινά συγγνώμη για τα ερασιτεχνικά μου λάθη. Να ευχαριστήσω επίσης, από καρδιάς την ΕΡΑ Λάρισας και τους καλούς μου φίλους Ελευθερία Κατσαρού, Παύλο Λάλο και Άρη Ψύχα για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τεχνικούς του σταθμού Βαγγέλη Βούλγαρη και  Δημήτρη Στύλο για την πολύτιμη τεχνική τους βοήθεια.