Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών ο Δημήτρης Μαϊμάρης
Πραγματοποιήθηκαν χτες σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο “Αντλιοστάσιο”, οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τεμπών για την εκλογή νέου Προεδρείου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη δεύτερη θητεία της τετραετίας 2019-2023, από την ημερομηνία εκλογής έως τις 31.12.2023, εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος, της παράταξης του Δημάρχου, Γιώργου Μανώλη, Μαϊμάρης Δημήτρης, ενώ στις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ανδρέου από την παράταξη Κολλάτου και Παναγιώτης Γκατζόγιας από την παράταξη του Δημάρχου αντίστοιχα.
Η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Μαρία Κωστή, δήλωσε, ότι η παράταξή της δεν συμμετέχει στη διαδικασία και έτσι για γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε από την πλειοψηφία.
Ο Δημήτρης Μαϊμάρης καταλαμβάνει τη θέση του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος κατά γενική ομολογία άφησε πολύ καλή εικόνα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Την εκλογική διαδικασία κήρυξε ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γεώργιος Νικολάου. Ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Μαϊμάρης έλαβε 15 ψήφους, σε σύνολο 19, ο νέος αντιπρόεδρος Νίκος Ανδρέου έλαβε 14 ψήφους και ο νέος γραμματέας Παναγιώτης Γκατζόγιας έλαβε 12 ψήφους.

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για τη διετία 2022-2023 :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σίμος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος.
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : Χρήστος Κρικώνης και Αθανάσιος Βλάχος, Αντιδήμαρχοι. Γεώργιος Κυρίτσης, Κώστας Ζαρδούκας, Κώστας Κολλάτος και Ιωάννης Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : Χρήστος Κακαγιάννης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Κώστας Τσεργάς και Ιωάννης Αργυρίου, δημοτικοί σύμβουλοι.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ για τη διετία 2022-2023 :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ντόντος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος.
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : Ζήσης Γκανάτσιος και Βασίλης Σίμος, Αντιδήμαρχοι. Αθανάσιος Καραναστάσης, Νίκος Μητσογιαννης, Αχιλλέας Διψάνας, Ιωάννης Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : Δημήτρης Μαϊμάρης, Χρήστος Κακαγιάννης, Αστέριος Σαΐτης και Αργυρώ Νταναβάρα, δημοτικοί σύμβουλοι.