Η συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών έχει ιδιαίτερη σημασία για την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού κι αυτό φαίνεται να το έχουν συνειδητοποιήσει οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Γόννων. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας καλής συνεργασίας, έχει προγραμματιστεί για φέτος μια σειρά δράσεων (δραστηριότητες, διαλέξεις, επιμορφωτικές συναντήσεις κλπ) αρχίζοντας με την δημιουργία επιδαπέδιων παιχνιδιών στην αυλή του νηπιαγωγείου.

Έτσι την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, γονείς και εκπαιδευτικοί, «μεταμόρφωσαν» μια άδεια αυλή σε χώρο δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού!
Στη δράση αυτή συμμετείχαν οι γονείς: Ανυφαντή Μαρία, Βρακάτου Ευαγγελία, Γεροστάθη Αικατερίνη, Κολώνα Νικολέτα, Κουτλή Γεωργία και Πουρνάρα Γεωργία και οι εκπαιδευτικοί: Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα, Δεσίκου Βασιλική και Καραφέρη Χριστίνα.

Η επόμενη δράση του Νηπιαγωγείου Γόννων θα είναι μια ημερίδα με θέμα την παροχή Πρώτων Βοηθειών. Η ημερίδα προγραμματίζεται να γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Να σημειώσω επίσης ότι το Νηπιαγωγείο Γόννων διαθέτει τη δική του ιστοσελίδα για την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για τις δράσεις του σχολείου και είναι η εξής :        https://blogs.sch.gr/nipgonnlar/