Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί και συνεχίζονται τα δωρεάν Rapid Test για Covid -19 στους Γόννους, στην κεντρική πλατεία, ενώ λόγω αύξησης των κρουσμάτων κρίθηκε αναγκαίο, αυτά να συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο, στον Πυργετό το Σάββατο 6 Φλεβάρη και στους Γόννους την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2001.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η περιοχή μας βρίσκεται υπό την επίβλεψη κεντρικά του ΕΟΔΥ και αυτό γιατί μέσα σε 14 ημέρες έχουν καταγραφεί περισσότερα από 40 κρούσματα και αυτό με βάση και τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ ίσως απαιτήσει να υπάρξουν στοχευμένες παρεμβάσεις στον Δήμο Τεμπών.

Θα επαναλάβω όμως, ότι πρέπει εκτός των τεστ και των προφυλάξεων που όλοι μας θα πρέπει να παίρνουμε τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών να ενταθούν και οι έλεγχοι σε εστίες που συχνάζουν πολλοί άνθρωποι μαζί χωρίς λόγο και μπορεί αυτοί οι χώροι να γίνονται στη συνέχεια και εστίες μόλυνσης και μετάδοσης του ιού.

Πληροφορίες από τον δημοτικό σύμβουλο, Βασίλη Σίμο, αναφέρουν ότι στην σημερινή επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στους Γόννους πραγματοποιήθηκαν 125 rapid tests και βρέθηκαν 2 θετικά.