Με το κλείσιμο της χρονιάς ας κάνω κι εγώ τον απολογισμό του Blog – Perataria.gr για τη χρονιά που πέρασε.
Το 2022 αναρτήθηκαν πάνω από 250 άρθρα και πολύ περισσότερες φωτογραφίες, με λιγότερα όπως είναι φυσικό τα βίντεο. όλες οι αναρτήσεις αφορούν θέματα από τον πολιτισμό, τις εκδηλώσεις, την τοπική αυτοδιοίκηση, το μαζικό κίνημα της περιοχής αλλά και άρθρα – απόψεις για την πολιτική επικαιρότητα. Μεγάλη ήταν και φέτος η αναγνωσιμότητα των στηλών με τα διηγήματα, ενώ οι στήλη «Σαν σήμερα» εξακολουθεί και φέτος να κατέχει τα πρωτεία.

Σε γενικές γραμμές η επισκεψημότητα του Blog ανέρχεται κατά μέσο όρο – με βάση τις μετρήσεις της Google και της WordPress στους 1.000 με 1.400 αναγνώστες σε καθημερινή βάση – υπήρξαν και περιπτώσεις όπως στις 11 Δεκέμβρη που η αναγνωσιμότητα έφτασε στους 6.461 -, ενώ σε ποσοστά η αύξηση σε σχέση με το 2021 ήταν της τάξης του 35,83%. (βλέπε σχετικούς πίνακες στο τέλος της ανάρτησης).

Το Blog εκτός από την Ελλάδα διαβάζεται κατά σειρά αναγνωσιμότητας στις ΗΠΑ, Ιρλανδία, Σουηδία, Κίνα, κ.ά. ενώ στις πόλεις την πρώτη θέση έχει η Λάρισα και ακολουθούν η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πάτρα, κ.ά.
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας, εδώ θα είμαστε να τα λέμε και στη νέα χρονιά…

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους σας…!