Το 2011 ξεκινά μια προσπάθεια, ύστερα από πρόταση του Δημήτρη Γουγουλιά στο δήμαρχο Τεμπών, Κώστα Κολλάτο, για τη δημιουργία ενός δικτύου των μαζικών και πολιτιστικών φορέων του νέου δήμου Τεμπών. Στη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Τεμπών στο Μακρυχώρι εκείνη την ημέρα, συμμετείχε το σύνολο των συλλόγων της περιοχής και μίλησαν για το σκοπό αυτό ο δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του δικτύου των Μ.Κ.Ο. Θεσσαλίας, Κώστας Σκριάπας και ο γραμματέας, Δημήτρης Γουγουλιάς.
Η όλη προσπάθεια μετά από άλλες δύο συσκέψεις που ακολούθησαν, δυστυχώς ατόνησε χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα… σε αντίθεση με τον δήμο Ελασσόνας και το Δίκτυο “Περραιβεία” των εκεί συλλόγων που τόσα προσέφερε και προσφέρει στην περιοχή.

Το 2012 Σαν σήμερα στις 20 Γενάρη του 2012, φεύγει απ’ τη ζωή ο Λάκης (Τριαντάφυλλος) Τζάτσος, στον Αμπελώνα. Άτομο με σπάνια ευαισθησία και ανθρωπιά . Ήταν ο άνθρωπος με ένα μόνιμο χαμόγελο και μια ανοιχτή καρδιά για όλους. Πρώτος μου ξάδελφος κι αγαπημένος, ο οποίος μου δίδαξε πολλά και μου πρόσφερε πολλά περισσότερα…. Δεν τον ξεχνώ….

Το 1877 – Τελευταία ημέρα της Διάσκεψης της Κωνσταντινούπολης, η οποία κατέληξε σε συμφωνία για πολιτικές μεταρρυθμίσεις στα Βαλκάνια.
Το 1919 – Αποβιβάζονται στην Οδησσό τα πρώτα τμήματα της ελληνικής 2ης μεραρχίας στην Εκστρατεία της Κριμαίας.
Το 1962 – Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα της απογραφής του 1961, σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται σε 8.388.533 άτομα και της περιφέρειας πρωτευούσης σε 1.852.709.
Το 1996 – Ο Γιασέρ Αραφάτ εκλέγεται πρόεδρος της Παλαιστινιακής αρχής