Το 2011 ξεκινά μια προσπάθεια, ύστερα από πρόταση του Δημήτρη Γουγουλιά στο δήμαρχο Τεμπών, Κώστα Κολλάτο, για τη δημιουργία ενός δικτύου των μαζικών και πολιτιστικών φορέων του νέου δήμου Τεμπών. Στη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Τεμπών στο Μακρυχώρι εκείνη την ημέρα, συμμετείχε το σύνολο των συλλόγων της περιοχής και μίλησαν για το σκοπό αυτό ο δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του δικτύου των Μ.Κ.Ο. Θεσσαλίας, Κώστας Σκριάπας και ο γραμματέας, Δημήτρης Γουγουλιάς.
Η όλη προσπάθεια μετά από άλλες δύο συσκέψεις που ακολούθησαν, δυστυχώς ατόνησε χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα… σε αντίθεση με τον δήμο Ελασσόνας και το Δίκτυο “Περραιβεία” των εκεί συλλόγων που τόσα προσέφερε και προσφέρει στην περιοχή.

Το 1877 – Τελευταία ημέρα της Διάσκεψης της Κωνσταντινούπολης, η οποία κατέληξε σε συμφωνία για πολιτικές μεταρρυθμίσεις στα Βαλκάνια.
Το 1919 – Αποβιβάζονται στην Οδησσό τα πρώτα τμήματα της ελληνικής 2ης μεραρχίας στην Εκστρατεία της Κριμαίας.
Το 1962 – Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα της απογραφής του 1961, σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται σε 8.388.533 άτομα και της περιφέρειας πρωτευούσης σε 1.852.709.
Το 1996 – Ο Γιασέρ Αραφάτ εκλέγεται πρόεδρος της Παλαιστινιακής αρχής