Το 2017 Κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Μικτή Χορωδία Γόννων. Η χορωδία έγινε μετά από προσπάθειες και ενέργειες της Φλώρας Γουγουλιά και στην πρώτη της εμφάνιση την αποτελούσαν οι : Ανδροτσοπούλου Κατερίνα, Ανυφαντή-Μπέλτσιου Μαρία, Γκούβερη Αφροδίτη, Γουγουλιά Φλώρα, Γουγουλιάς Δημήτρης, Δαδά Αγγελική, Δούκα Αθανασία, Εμμανουήλ-Χατζή Μαρία, Ιωαννίδου-Χριστοδούλου Λούλα, Καλαμάρα-Μπέλτσιου Ελένη, Μποντίνου-Σερίφη Φανή, Ντάγιας Στέργιος, Πανδρεμμένου-Καραγιάννη Ελένη, Παπαγεωργίου Ειρήνη, Παπαδούλης Κώστας, Παπαϊωάννου Μαρία, Σιόντα Δήμητρα, Στεργιούλα-Παπαδούλη Γιούλα, Τζιβή-Ντάγια Βάσω, Φωτίου-Τσιούρβα Ευαγγελία, Χατζή Ελένη και Χατζής Νίκος. Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε η μαέστρος, Ροδόπη Τσόκανου,

Περισσότερα ΕΔΩ :

Το 2009 : Φονική κατολίσθηση στην κοιλάδα των Τεμπών. Ο δρόμος της κοιλάδας που συνδέει τη βόρεια με τη νότια Ελλάδα κλείνει για πάνω από τρεις μήνες.


Το 1777 – Αμερικανική Επανάσταση: Η Γαλλία αναγνωρίζει επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το 1903 – Οι αδελφοί Ράιτ πραγματοποιούν με το Φλάιερ την πρώτη ελεγχόμενη, μηχανοκίνητη και βαρύτερη από τον αέρα πτήση, στο Κίτι Χόουκ (Βόρεια Καρολίνα).
Το 1997 – Αεροσκάφος τύπου Γιάκοβλεφ της Aerosvit Airlines, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συντρίβεται στα Πιέρια Όρη.