Αισθάνεστε τη διάθεσή σας κάπως πεσμένος-η; Δυσκολεύεστε να εστιάσετε στη δουλειά σας, να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας ή ακόμη και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μία λογική σειρά;
Αισθάνεστε ανήσυχοι-ες, λυπημένοι-ες με τρόπο που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως ζούσατε; Έχετε αισθανθεί μοναξιά τα τελευταία χρόνια της πανδημίας;
Θα θέλατε να βελτιώσετε τη ψυχική σας υγεία σε ένα φιλικό περιβάλλον; Ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο;

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με την Αthens Comics Library και την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) σας φέρνει τα εργαστήρια «Βοτανολόγιο της τοπικής χλωρίδας» στα πλαίσια του Προγράμματος The Europe Challenge :Συνταγογράφηση Βιβλιοθηκών, μία διατομεακή συνεργασία βιβλιοθηκών, επαγγελματιών υγείας και δράσεων πολιτισμού για την βελτίωση της ψυχικής υγείας και της ευημερίας .
Για 10 εβδομάδες, θα συναντιόμαστε στο χώρο της βιβλιοθήκης μας, θα ανακαλύπτουμε την τοπική χλωρίδα της Ραψάνης μέσω από τις προφορικές αλλά και γραπτές μαρτυρίες που έχουμε στο αρχείο μας, σε συνδυασμό με συλλογή βοτάνων στα όμορφα μονοπάτια και μέρη του χωριού μας.
Γλώσσα προγράμματος: Ελληνικά.
Κόστος: Δωρεάν.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο μας: Δήμος Τεμπών – Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης -Ραψάνη 40007.
Τα εργαστήρια ξεκινούν (Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 11 :00 π.μ.).
Διάρκεια Προγράμματος: 10 εβδομάδες.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο email [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο (2495-061.259 ή στο messenger της βιβλιοθήκης μας).
Παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) εφόσον ζητηθεί από τους συμμετέχοντες.