Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τα λόγια της Κλέλιας Ρένεση εναντίον του Μητσοτάκη. Με μια ανάρτηση της στο Facebook, η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση ξέσπασε κατά των όσων συμβαίνουν και κατά την κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, γράφοντας ανοιχτά την γνώμη της :

“ΕΙΔΑΜΕ να αλλάζετε νομοθεσίες για να βάλετε τον Λιγνάδη στο Εθνικό θεατρο. Απεδείχθη τραγικό λάθος. Είπατε συγνώμη; Ποτέ! Για την υπεροψία της βασιλικής απόφασης «όποιον γουστάρω βάζω, βράσε τις δημοκρατικές διαδικασίες»…

– ΕΙΔΑΜΕ να μας κοιτάτε κατάματα πριν έρθει ο κόβιντ στην Ελλάδα, και να μας λέτε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο.
– ΕΙΔΑΜΕ από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες ανέργους και οικονομικά εξαθλιωμένους συμπολίτες μας απ τα λοκ ντάουν. Και βεβαίως καινούριες ΜΕΘ μηδέν!
– ΕΙΔΑΜΕ να μας εμπαίζετε, αναθέτοντας μελέτες με αντικείμενο την αναγκαιότητα των ΜΕΘ και ποια η διαφορά με την απλή διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ και βεβαίως όταν δημοσιοποιήθηκε η ίδια σας η μελέτη, αποδεικνύοντας την χρησιμότητα των ΜΕΘ και τα ποσοστά θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ, μαγικά κάπου χάσατε το χαρτάκι… αχουτα μωρέ.
– ΕΙΔΑΜΕ να φτιάχνετε κάτι λίστες Πέτσα και να εξαγοράζετε τα ΜΜΕ.
– ΕΙΔΑΜΕ επίσης ότι από τότε δεν ξανακούσαμε την παραμικρή αλήθεια στις ειδήσεις.
– ΕΙΔΑΜΕ να διαρρέουν κυβερνητικά ραβασάκια κατεύθυνσης των ειδήσεων αλλά και πάλι δεν ιδρώσατε…. μην ξεχνάμε ότι πήρατε και την ΕΥΠ μαζί με το Μαξίμου, άρα ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
– ΕΙΔΑΜΕ να καταδιώκετε δημοσιογράφους που προσπαθούν σε αντίξοες συνθήκες να ενημερώσουν τον κόσμο για τα σκάνδαλα στα οποία μπλέκεται η κυβέρνηση με στοιχειοθετημένη έρευνα.

– ΕΙΔΑΜΕ πως ένα σκάνδαλο «βλέπε Νοβάρτις» αποχαρακτηρίζεται από σκάνδαλο γιατί έτσι απλά θέλει ο αφέντης και βεβαίως «πίστευε και μη ερεύνα»
– ΕΙΔΑΜΕ πως τα λεφτά που αποδίδουμε στους φόρους μας, αντί να γίνουν προσλήψεις γιατρών, αναβάθμιση του ΕΣΥ, διορισμό καθηγητών για τα παιδιά μας, παροχές για μια πιο αξιοπρεπή ζωή και ίσως ένα πιο αξιοπρεπές τέλος, έγιναν Ραφάλ για να την βγεις ωραίος.
– ΕΙΔΑΜΕ ότι ο υπουργός προστασίας του πολίτη, τελικά το μόνο που δεν κάνει, είναι να προστατεύει τον πολίτη. Τον εκφοβίζει, τον εξευτελίζει, τον εξαθλιώνει, τον αφήνει έρμαιο πυρκαγιών και παγετών και στο τέλος του πετάει μισό κουλούρι σαν Μεσσίας απ τα Λιντλ
– ΕΙΔΑΜΕ τη χυδαιότητα του να σε εμπιστεύεται ένας ολόκληρος λαός για μια καλύτερη μέρα, και συ σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος να τον πουλάς νύχτα και να κάνεις φιγούρα για τα μάτια των ξένων και μόνο.
– ΕΙΔΑΜΕ την Ανάπτυξη που φέρατε. Μια χώρα προς πώληση σε τιμή ευκαιρίας σε ξένους επενδυτές που το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το κέρδος.
-ΕΙΔΑΜΕ πως αποχαρακτηρίσατε δεκάδες περιοχές Νατούρα, για να βρουν εδάφη πρόσφορα οι ορέξεις των φίλων σας.
– ΕΙΔΑΜΕ πως είναι να έχεις έναν ολόκληρο λαό σε λοκντάουν αστυνομοκρατούμενο, όσο εσύ κάνεις φαγοπότια υπεράνω νόμου. Ε, βέβαια.. κοινός θνητός είσαι;
– ΕΙΔΑΜΕ πως μια κυβέρνηση μπορεί να λειτουργήσει σαν μια εταιρία με φιλομαφιόζικα βίτσια. Ότι γουστάρουμε κάνουμε, έχουμε την ΕΥΠ, έχουμε και τα μίντια, έχουν την τύφλα τους. Πάμε βουρ, το χέρι πιο βαθιά. Στους επενδυτικούς μας κολλητούς, στα φιλαράκια τα καλά. Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε.

– ΕΙΔΑΜΕ τα νοσοκομεία να καταρρέουν, οι νέες διορίσεις γιατρών άφαντες, συγχωνεύονται νοσοκομεία και πριμοδοτούνται τα ιδιωτικά. Είδαμε Παιδικά δημόσια νοσοκομεία να κλείνουν..
– ΕΙΔΑΜΕ ανθρώπους να πεθαίνουν στους διάδρομους των νοσοκομείων μέσα στην εξαθλίωση, αιμόφυρτοι , αβοήθητοι , αξιωμένοι λόγω έλλειψης κλινών, προσωπικού και πρώτων υλών περίθαλψης.
– ΕΙΔΑΜΕ έναν πατέρα κάποιου να πεθαίνει εγκαταλελειμμένος σ’ έναν διάδρομο νοσοκομείου πάνω από 10 ώρες, μέσα στα αίματα, στα κόπρανα του και στους εμετούς του.
– ΕΙΔΑΜΕ κάποιας τη μάνα να πεθαίνει επειδή δεν αλλάχτηκε ο καθετήρας και η ασθενής υπέκυψε σε σηψαιμία .
– ΕΙΔΑΜΕ μίαν έγκυο να κυκλοφορεί με το νεκρό έμβρυο μες την κοιλιά της και να μην βρίσκει πουθενά περίθαλψη για πάνω από 10 μέρες… και ούτε μια συγνώμη, παρά μόνο ραβασάκια στους διοικητικούς των νοσοκομείων να ενημερωθεί το υπουργείο σε περίπτωση που κάποιο απ’ αυτά τα εγκλήματα πιθανολογείται να πάρει δημοσιότητα.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ … ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ