Μόλις πριν από λίγα λεπτά δέχτηκα τηλεφώνημα από την Αθήνα και την μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία, την γνωστή MRB. Κι επειδή μ’ αρέσει η στατιστική, μ’ αρέσουν και οι δημοσκοπήσεις, πάντα απαντάω – με ειλικρίνεια – σε όλες είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά.

Η τελευταία όμως πράγματι με ξάφνιασε γιατί αν εξαιρέσουμε το στάνταρ πολιτικό της κομμάτι για τα κόμματα, την γενικότερη πολιτική κατάσταση και την οικονομία της χώρας αυτή την περίοδο, σήμερα τα ερωτήματα ήταν πολύ πιο τοπικά και πολύ πιο συγκεκριμένα, με ονόματα και διευθύνσεις…

Έτσι αφού ρώτησαν τη γνώμη μου για όλους τους βουλευτές του νομού, ονομαστικά για τον καθένα και αν θα ψήφιζα κάποιον από αυτούς στις επόμενες εκλογές, έφτασαν και στο δήμο Τεμπών.
Για το δήμο οι ερωτήσεις αφορούσαν την σημερινή διαχείριση του δήμου, τα οικονομικά των δημοτών της περιοχής, τα κυριότερα κατά τη γνώμη μου προβλήματα του δήμου και κατέληξαν σε ερωτήσεις αξιολόγησης τόσο του δημάρχου, Γιώργου Μανώλη, όσο και των επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Κώστα Κολλάτου και Μαρίας Κωστή.

Αν βρω τα αποτελέσματα ειδικά για την περιοχή μας θα τα δημοσιεύσω, πέραν όμως των όποιων αποτελεσμάτων, εκείνο που μετράει είναι το γεγονός ότι «άρχισαν τα όργανα» τόσο για τις επερχόμενες βουλευτικές αλλά και αυτοδιοικητικές εκλογές…

Θα έχουμε να γράφουμε, λοιπόν…