Μεγάλη μεταλλική παγίδα για ζώα, βρήκε προσερχόμενος για εργασίες στο χωράφι του στους Γόννους, ο συνταξιούχος Λαρισαίος Σ.Θ. Στο σημείο της παγίδας, μάλιστα, υπήρχε ως δόλωμα κρέας το οποίο μύριζε άσχημα σε όλη την περιοχή.
Ο ίδιος πήγε στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθεί, όπου τον παρέπεμψαν στο Δασαρχείο. Κατά την επιστροφή του στο κτήμα του η παγίδα είχε απομακρυνθεί. Ευτυχώς ο ίδιος είχε φροντίσει να βγάλει ένα βίντεο της παγίδας απ’ όπου και η φωτογραφία.

Δεν γνωρίζουμε τι είδους ζώα θα μπορούσαν να πιαστούν σε μια τόσο μεγάλη παγίδα, εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι ότι αυτή την εποχή σε άλλα σημεία κοντά στο ποτάμι εμφανίζονται πολλά αγριογούρουνα, τα οποία κάνουν μεγάλες ζημιές στα χωράφια των παραγωγών τα σπαρμένα κυρίως με καλαμπόκια. Επίσης φέτος εντοπίστηκαν να κατεβαίνουν στην περιοχή ανάμεσα στους Γόννους και την Ιτέα και ελάφια.

Πέραν του ανεξήγητου της παγίδας και με αφορμή αυτό να τονίσουμε ότι οι δρόμο Γόννοι – Ιτέα και Γόννοι – Γέφυρα Παραπόταμου αυτή την εποχή λόγω των αγριογούρουνων γίνονται επικίνδυνοι και οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα. Βέβαια και μια προειδοποιητική σήμανση κρίνεται απαραίτητη.