Με τη λήξη της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου Τεμπών και με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Μανώλη, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του δήμου μας με θητεία ενός έτους (2/11/2021 έως 31/10/2022) και είναι οι εξής :

Ο Βασίλης Σίμος,  Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Γόννων  με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών Υποστήριξης και συγκεκριμένα των Αυτοτελών Τμημάτων της Οικονομικής Υπηρεσίας, των Διοικητικών Υπηρεσιών και των ΚΕΠ.

Η Ζωή  Τόπη – Σαΐτη,  Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Αμπελακίων με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών του Αυτοτελούς Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αστικού Περιαστικού Πρασίνου.

Ο Γεώργιος Ντόντος,  Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Μακρυχωρίου με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

Ο Αθανάσιος Βλάχος,  Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου με αρμοδιότητες για θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο Χρήστος Κρικώνης,   Αντιδήμαρχος  Δ. Ε. Νέσσωνος με αρμοδιότητες για θέματα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Μαζί με τις ευχές μου για μια γόνιμη και δημιουργική θητεία στους νέους αντιδημάρχους και ιδιαίτερα στον Γοννιώτη, Βασίλη Σίμο καταθέτω εδώ μια παλαιότερη δημοσίευσή μου με τίτλο «Θέλω έναν Αντιδήμαρχο» και η οποία έχει διαχρονική αξία.

Διαβάστε την ΕΔΩ

Επίσης πιο κάτω μπορεί κάποιος να δει ενδιαφέρουσες αναρτήσεις μου για θέματα που παραμένουν και σήμερα επίκαιρα

ΔΕΗ – Κολώνες

https://www.perataria.gr/3883/

Φυσικό αέριο

https://www.perataria.gr/2378/

https://www.perataria.gr/2874/

Επιστροφή των αρχαιοτήτων

https://www.perataria.gr/3692/

https://www.perataria.gr/3686/

https://www.perataria.gr/3637/

Λίμνη Καλλιπεύκης

https://www.perataria.gr/3434/

Παζάρι Γόννων

https://www.perataria.gr/3805/

Ονοματοθεσία δρόμων

https://www.perataria.gr/3599/

Γιορτή Ελιάς

https://www.perataria.gr/3426/

https://www.perataria.gr/3227/

https://www.perataria.gr/2992/

https://www.perataria.gr/2413/

https://www.perataria.gr/aylaia-stin-7i-giorti-elias/