Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος το Blog του Δημήτρη Ζ. Γουγουλιά, Perataria.gr, θα δημοσιεύει τις εκδηλώσεις που θα γίνονται στην περιοχή μας από φορείς, συλλόγους και ομάδες με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, δημοτών και επισκεπτών της περιοχής.
Οι εκδηλώσεις θα αναρτώνται με την προϋπόθεση να γίνονται γνωστές στο Blog είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail στη διεύθυνση του Blog.

Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023
Εκδηλώσεις σε Συκούριο και Αμπελάκια από τη Μουσική Σχολή
Ο Δήμος Τεμπών, ο οργανισμός Δ.Ο.Π.Α.Π.Ε.Π.Τ. κι η Μουσική Σχολή, στο κλείσιμο της καλλιτεχνικής χρονιάς καλωσορίζουν τον ερχομό του καλοκαιριού με δύο εκδηλώσεις στο Συκούριο, πλατεία Ρήγα Φεραίου την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20:30 και στα Αμπελάκια, ανοιχτό Θέατρο την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 20:30.
Μαθητές μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές της Μουσικής Σχολής : Πιάνο – διεύθυνση παιδικής χορωδίας Ροδόπη Τσόκανου, Μπουζούκι : Βαγγέλης Τσιαπλές, Κιθάρα : Μαρία Παπακώστα, Τρομπέτα : Κωνσταντίνος Ζωιτός, Πιάνο :Χρήστος Κτιστάκης,
Παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Δ. ΤΕΜΠΩΝ

Εκδήλωση του συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί τα μέλη και τους φίλους του, την Πέμπτη 29 Ιούνη 2023 και ώρα 20:30 στην ταβέρνα του Μ. Γερογιάννη για να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά, πλαισιωμένη από ζωντανή μουσική.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ