ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Πνευματικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί ο δίσκος του Κώστα Κουτέ «Ο μεγάλος μου σταθμός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2022 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γ.Ι. Κατσίγρα».

Στη συνέχεια θα ακουστούν τραγούδια από το δίσκο που μουσική και στίχους έγραψαν οι Λαρισαίοι δημιουργοί: Στάθης Σταμελόπουλος, Βασίλης Σφέτσας, Δήμητρα Μπαρδάνη, Γιάννης Ζαρογιάννης και ο αείμνηστος φίλος και γιατρός από τα Γιαννιτσά, Γεράσιμος Πασχώνης.

Την ορχήστρα αποτελούν οι : Άννα Αγραφιώτη (τραγούδι), Στ. Βαλάσης (κιθάρα), Κώστας Κουτές (τραγούδι), Αχιλλέας Μοχλούλης (πλήκτρα), Στάθης Σταμελόπουλος (μπαγλαμάς) και Γ. Πατσιώλης (μπουζούκι).

Πολλοί από τους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής, συμμετείχαν πριν από λίγες μέρες στην εκδήλωση- αφιέρωμα στον Νίκο Χατζή εδώ στους Γόννους. Καλό θα ήταν κι εμείς οι Γοννιώτες να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2022 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γ.Ι. Κατσίγρα».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος – κοινωνιολόγος, Σοφία Ορφανιώτη.