Την Παρασκευή το βράδι, 20 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία των Γόννων, ο Γ.Σ. «ΟΛΥΜΠΟΣ» Γόννων, οργανώσει «Μουσική Βραδιά».

Το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο μουσική παράσταση, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, στα πλαίσια του Εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου από το Δήμο Αγιάς.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στο Πετρογέφυρο στις 10:30’’ το πρωί και στη συνέχεια στην πλατεία της Κουλούρας, συνάντηση Μαζικών Φορέων της περιοχής (πολιτιστικοί-περιβαλλοντικοί) αλλά και πολιτών-δημοτών των δήμων Αγιάς και Τεμπών με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και το περιβάλλον της περιοχής μας.

Επίσης στη Ραψάνη αυτό θα είναι το τελευταίο διήμερο δράσεων του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας – “Ξενώνας Ραψάνης” του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, έτσι :
Την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρα 19.00 στην κεντρική πλατεία Ραψάνης θα γίνουμε “Μικροί επίδοξοι ξυλουργοί”, μαζί με τον ξυλουργό κ. Γιάννη Δουμακή και τα “Σουρούκια”.
Το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 από τις 10.00 έως τις 14.00 εκδήλωση “Γνωρίζοντας τον στατικό μοντελισμό” στο χώρο συνεδριάσεων στην είσοδο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ραψάνη, σε συνεργασία με τη Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας.