Η Εκπομπή της ΕΡΤ-3, «24 Ώρες Ελλάδα» με τα στελέχη και το συνεργείο της, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην κοιλάδα των Τεμπών για την βιντεοσκόπηση και παραγωγή ενός ωριαίου επεισοδίου.
Καλεσμένοι από τον πρόεδρο της Πολιτιστικής Κίνησης Σιδηροδρομικών Λάρισας, Γιάννη Μάνθο, βρέθηκαν στην περιοχή μας και κατέγραψαν τις ομορφιές της.

Καλεσμένος κι εγώ από τον πρόεδρο και καλό φίλο, Γιάννη Μάνθο, παραβρέθηκα στη όλη διαδικασία των γυρισμάτων και με την άδεια των υπευθύνων του συνεργείου, βιντεοσκόπησα και φωτογράφησα κι εγώ για πολλαπλή φορά τις Δρεζίνες, τη διαδρομή τους την κοιλάδα των Τεμπών και το ποτάμι μας, τον Πηνειό. Στο τέλος της ανάρτησης θα βρείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες, ενώ το δικό μου βίντεο θα το ανεβάσω στο Blog μου, μετά την προβολή του επεισοδίου της εκπομπής «24 Ώρες Ελλάδα» από την ΕΡΤ-3.

Η Εκπομπή «24 Ώρες Ελλάδα» είναι μία ωριαία εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής της ΕΡΤ-3 που ξεκίνησε το 2020. Η σειρά παρουσιάζει την αληθινή ζωή των κατοίκων της χώρας μας και την καθημερινότητά τους μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητες τους, αλλά και τις διαδρομές και τα τοπία μέσα στα οποία ζουν, περπατούν, διασκεδάζουν. Σε κάθε επεισόδιο ζούμε τις ομορφιές και τις χαρές του κάθε τόπου μαζί με τα προβλήματα και τις περιπέτειες του.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι της : ΜΑΡΙΑΣ ΜΗΣΣΗΝ
Και η διεύθυνση φωτογραφίας του : ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ.

Τώρα το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι το 8ο της φετινής σαιζόν και θα το δούμε στις οθόνες μας τέλος Δεκέμβρη – αρχές Γενάρη.
Όλα τα επεισόδια της σειράς μπορεί να δει κάποιος και στο ERTFLIX, όποτε θέλει και μπορεί. Επίσης το κάθε επεισόδιο της εκπομπής αναρτάται στη διεύθυνση: https://www.ertflix.gr/category/ellinika-docs/24-wres-ellada/, την ημέρα προβολής του.