«Η απολογία ενός ερωτευμένου φασίστα» στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ στη Λάρισα.

Βασισμένο στο θεατρικό μονόλογο του Νίκου Κούνδουρου «’Η απολογία του Θεόφιλου Τσάφου» σε ερμηνεία του Βασίλη Καρμίρη και σκηνοθεσία του Ανδρέα Ανδρεόπουλου την Παρασκευή 15/11 και το Σάββατο 16/11 21:30.
Στα χρόνια της δικτατορίας δικάστηκε στο κακουργιοδικείο Αθηνών κάποιος που σκότωσε μια κοπέλα και έπειτα πέταξε το κορμί της από το παράθυρο του τρίτου ορόφου ενός ξενοδοχείου. Ο δολοφόνος είχε υπηρετήσει τη θητεία του στο τμήμα ανακρίσεων της ΕΣΑ ως δόκιμος αξιωματικός. Οι συνήγοροι του δολοφόνου προσπάθησαν να αποδείξουν πως είναι σχιζοφρενής αλλά ο εισαγγελέας από την δική του μεριά επέμενε πως ο κατηγορούμενος τα χει τετρακόσια. Θα έλεγε κάποιος πως ήταν μια άψογη δίκη.

Ο κατηγορούμενος μπορούσε να φτάσει και μέχρι το απόσπασμα. Επειδή όμως τα όρια του σχιζοφρενικού από το μη σχιζοφρενικό φαίνεται πως δεν είναι πάντα διακριτά, γλίτωσε ο φονιάς τη ζωή του…
Το κείμενο είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία…

ΕΚΛ: Μειωμένο εισιτήριο για το έργο. Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας επισημαίνει: Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ και υπάρχει η δυνατότητα μειωμένου – ομαδικού εισιτηρίου στα 8 ευρώ μέσω του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής να απευθύνεστε στο τηλέφωνο : 2410-250.708 . Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως και την Παρασκευή 15/11/2019, 1:00μμ».

ΠΗΓΗ :LARISSANET