Την Κυριακή 23 Απρίλη 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στα Τέμπη (στο Καφέ BESK COFFEE), πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του «ΔΙΚΤΥΟΥ Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Βιώσιμης Ανάπτυξης ΔΕΛΤΑ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΤΕΜΠΩΝ», παρουσία παλαιών και πολλών νέων μελών του σωματείου.

Τον απολογισμό δράσης – 1ο θέμα – του απερχόμενου Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου έκαναν ο πρόεδρός του, Νίκος Ρήγας και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Δημήτρης Γουγουλιάς. Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών του Δικτύου και έγινε ένας πρώτος προγραμματισμός των επόμενων στόχων, δράσεων και εκδηλώσεων.

Ακολούθησαν οι εκλογικές διαδικασίες με την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία Επιτροπή – παρουσία και της δικαστικού – προχώρησαν στην εκλογή των μελών του νέου επταμελούς (7) Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή της νέας τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στο Διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκαν, κατά αλφαβητική σειρά οι : 1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, 2. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ζ. ΓΙΩΡΓΟΣ, 3. ΜΑΝΘΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 4. ΝΤΕΛΗΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, 5. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 6. ΠΕΡΛΕΡΟΥ ΑΚΡΙΒΗ και 7. ΡΗΓΑΣ ΝΙΚΟΣ.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν, κατά αλφαβητική σειρά οι : 1. ΒΟΓΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, 2. ΠΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και 3. ΣΟΥΛΤΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.