Το πιο πετυχημένο μουσικό περιοδικό παγκοσμίως το περίφημο Rolling Stone θα κυκλοφορεί πλέον στην χώρα μας στα ελληνικά και θα είναι μηνιαίο. Θα κυκλοφορεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών». Θα είναι στην τιμή των 3.9 ευρώ μαζί με την εφημερίδα, ενώ αργότερα θα κυκλοφορεί και αυτόνομα στα περίπτερα στην τιμή των 4.9 ευρώ.

Αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα βγει το πρώτο τεύχος με διπλό εξώφυλλο. Και, πιστέψτε μας, είναι ένα εξαιρετικό τεύχος που τιμάει τον μεγάλο, παγκόσμιο, μουσικό τίτλο και στέκεται επάξια δίπλα στα Rolling Stone που κυκλοφορούν σε άλλες χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κ.ά.).
Το ελληνικό εξώφυλλο κοσμούν με κοινή φωτογράφηση ο Παύλος Παυλίδης και ο ΛΕΞ, οι οποίοι στις σελίδες του τεύχους μοιράζονται μαζί μας μια εκ βαθέων συζήτηση. Ακριβώς το ίδιο κάνει το «ζευγάρι» του διεθνούς εξώφυλλου, η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ποπ Madonna με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ Maluma, όπως επίσης ο λατρεμένος του ελληνικού κοινού –από την εποχή των Talking Heads– David Byrne με την indie ιέρεια Lorde. Στην παρέα προστίθεται και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος απαντά χωρίς φόβο και, όπως πάντα, με πάθος στις ερωτήσεις των κοριτσιών που τον συντρόφευσαν στην Ταράτσα του. Ο Αργύρης Πανταζάρας μάς μιλάει για την εμπειρία του στα γυρίσματα του «οσκαρικού» Digger και ο εικαστικός Στέφανος Ρόκος για τον ρόλο που παίζει η μουσική στην καθημερινότητά του. Τις σελίδες του RS εμπλουτίζουν ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με θέματα όπως: η αμφιλεγόμενη πλευρά του Eric Clapton, το πολιτικό φαινόμενο της Alt-Right που βρίσκει έδαφος και στη χώρα μας, οι απρόσμενες διασκευές στο «Μαύρο» άλμπουμ των Metallica. Επίσης, θα βρείτε πολλά θέματα επικαιρότητας, κριτικές για τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες δίσκων, αλλά και προτάσεις για κινηματογραφικές ταινίες και βιβλία που αξίζουν την προσοχή σας.

Είναι η πρώτη φορά που το Rolling Stone βγάζει ελληνική έκδοση ενώ μόλις τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και βρετανική έκδοση.