Φωτο – ρεπορτάζ : Δημήτρης Ζ. Γουγουλιάς

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και πρωτοτυπία γιορτάστηκε ξανά φέτος στους Γόννους ο πολιούχος Άγιος Γεώργιος. Τη διαφορά έκανε και πάλι η συμμετοχή των «Καβαλάρηδων» οι οποίοι παρέλαβαν στο προαύλιο της εκκλησίας από τους ιερείς την εικόνα του Αγίου και με πομπή στους δρόμους γύρω από την πλατεία ακολουθούμενοι από τους κατοίκους και τους πολλούς επισκέπτες, κατέληξαν στο προαύλιο της εκκλησίας, όπου έγινε η αρτοκλασία.

Οικοδεσπότες της σημερινής γιορτής εκτός των ιερέων και οι εορτάζοντες, Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γόννων, Γιώργος Μπανιώρας. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι βουλευτές της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο αντιδήμαρχος Γόννων και Οικονομικών του δήμου Τεμπών, Βασίλης Σίμος, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Μετά τη λήξη οι «Καβαλάρηδες» παρέδωσαν την εικόνα στην είσοδο του ναού και ακολούθησε λαϊκό γλέντι στην πλατεία του χωριού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα χορευτικά του Μορφωτικού Συλλόγου.