Από τον Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης το παρακάτω δελτίο τύπου :
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν, την Κυριακή 22 Αυγ 2021, στο Κοινοτικό Κατάστημα της Ραψάνης, οι τακτικές εκλογές του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 24 Αυγ 2021 και έχει όπως παρακάτω :
Πρόεδρος η κ. Κατερίνα Γιαννούκα , Αντιπρόεδρος η κ. Μαίρη Κουτσιλικάκη, Γραμματέας η κ. Αγγελική Γεροβασίλη, Ταμίας η κ. Βελετάνη Αλεξάνδρα και μέλη οι κυρίες Μπάκαβου Σταυρούλα, Νότα–Κουρτάρα Σταμούλω (Λίτσα ), Παρασκευαΐδου–Σκέτου Ελισάβετ (Βούλα), Αγγέλη Μιρέλλα και Γκούμα Ελένη.
Το νέο Δ.Σ. ευχαρίστησε θερμά το απερχόμενο για την τετραετή σημαντική προσφορά του. Παράλληλα ο νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλ. Γυν. Ραψάνης, σε μια ένδειξη τιμής, απένειμε αναμνηστικό και βράβευσε την Λουκρητία Οικονόμου, τέως Ταμία και μέλος του απερχόμενου Δ.Σ., για την χρόνια και σημαντική προσφορά της στον Σύλλογο.
Δηλώσαν τα εξής : «Τι να πρωτοπούμε για αυτήν την δυναμική και δραστήρια γυναίκα, που αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα προσφοράς και ανιδιοτέλειας. Από το 1999 που ιδρύθηκε ο Συλ. Γυν. Ραψάνης, όπου και ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του, προσφέρει ανελλιπώς με την ανεκτίμητη διάθεση της δημιουργώντας το καλύτερο για τον σύλλογο αλλά και γενικότερα την Ραψάνη. Η προσφορά της πολύτιμη και σημαντική, σε κάθε εκδήλωση και σε κάθε γεγονός. Ταμίας του Συλλόγου για αρκετά χρόνια και με την σωστή διαχείριση, κατάφερε ώστε ο Σύλλογος να έχει την δυνατότητα να κάνει αρκετά έργα στον τόπο, αλλά και να αποκτήσει το δικό του σπίτι, το κονάκι του, που εκεί επιμελήθηκε προσωπικά την κατασκευή του. Με πολύ προσωπική εργασία αλλά και με δύναμη ψυχής και διάθεσης, τραβάει πάντα μπροστά. Τα κεντημένα με δαντέλα σακουλάκια για τον τραχανά αλλά και τα στολισμένα βαζάκια με το παραδοσιακό γλυκό, έργα δικά της όπως και τόσα άλλα, δίνουν πάντα την δική της νότα που είναι μοναδική».