Σήμερα σ’ ένα όμορφο καλοκαιρινό πρωινό στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας και οι Φίλοι του Σιδηροδρόμου παρουσίασαν στο κοινό της πόλης και τους πολλούς φίλους του σιδηροδρόμου τις ανακατασκευασμένες Δρεζίνες τους και όσοι το επιθυμούσαν έκαναν μ΄ αυτές και μια μικρή βόλτα…

«Η Μουσειακή γραμμή των Τεμπών είναι η επόμενη στάση» τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, Γιάννης Μάνθος, καλώντας όλους τους τοπικούς φορείς αλλά και τους πλέον αρμόδιους να προσπαθήσουν όλοι μαζί για την ανάδειξη της περιοχής της κοιλάδας των Τεμπών και της σιδηροδρομικής γραμμής από τον παλαιό Σ.Σ. Τεμπών μέχρι τον Σ.Σ. Ραψάνης με μια ενδιάμεση στάση στο μέσον της κοιλάδας, στην Αγία Παρασκευή.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, που με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενθάρρυναν την προσπάθεια ώστε να υλοποιηθεί σύντομα τόσο η ανάπτυξη της κοιλάδας με σεβασμό στο περιβάλλον όσο και η λειτουργία του πάρκου των δρεζινών στον Σ.Σ. Τεμπών και η κυκλοφορία αυτών μέσα στην κοιλάδα, δίπλα και παράλληλα με τον Πηνειό ποταμό.