Για δύο και πλέον ώρες δημότες και επισκέπτες διασκέδασαν το βράδι του Σαββάτου, 22 Ιούνη 2024, στην κεντρική πλατεία των Γόννων με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με «Λαϊκά και Ρεμπέτικα τραγούδια» που παρουσίασε η ορχήστρα της ερασιτεχνικής Ομάδας «Λόγος & Μουσική». (Φωτογραφίες στο τέλος της ανάρτησης).

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Δημήτρης Γουγουλιάς λέγοντας :
«Αν κάτι χρειαζόμαστε έντονα, είναι χαρά και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, και αυτή η νύχτα θα τα έχει και τα δύο! Η Ομάδα μας κλείνει φέτος τα δύο χρόνια δραστηριοτήτων και είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν την ανάγκη να εκφραστούν μέσα από τη μουσική και το λόγο. Ξεκινήσαμε να ξεδιπλώνουμε τις σκέψεις και τις ιδέες εντελώς ερασιτεχνικά και παρεΐστικά και μέχρι τώρα καταφέραμε να παρουσιάσουμε δέκα εκδηλώσεις και αφιερώματα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμμετοχή του κόσμου. Και όλα αυτά με την ενεργή τεχνική βοήθεια του δήμου Τεμπών και της Αντιδημαρχίας πολιτισμού, τους οποίους και δημόσια ευχαριστούμε. Για δε τη σημερινή εκδήλωση θέλω να ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, Θωμά Παπαδόντα. Όπως σας είναι γνωστό η ομάδα μας είχε προγραμματίσει μια παράσταση στο δημοτικό σχολείο στις 18 του Μάη με θέμα «Τραγούδια και πλάνα του παλιού σινεμά» την οποία ακυρώσαμε λόγω του θανάτου του συγχωριανού μας γιατρού Νίκου Παπαδούλη. Η ίδια παράσταση ήταν τεχνικά αδύνατο να παρουσιαστεί εδώ στην πλατεία και για αυτό αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα μουσικό πρόγραμμα με «Λαϊκά και Ρεμπέτικα τραγούδια», το οποίο και αφιερώνουμε στη μνήμη του Ανθρώπου και Γιατρού, Νίκου Παπαδούλη».

Έπαιξαν και τραγούδησαν οι μουσικοί : Γρηγόρης Αποστολόπουλος (τραγούδι-μπαγλαμά), Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου (κιθάρα-φυσαρμόνικα-τραγούδι), Ζαχαρίας Γκάνιαρης (τουμπερλέκι), ο μαέστρος Στάθης Σταμελόπουλος (μπουζούκι-τραγούδι), Ροδόπη Τσόκανου – Τσόγια (πιάνο) και Μαρίτσα Τσούμαρη – Γκάνιαρη (κιθάρα – τραγούδι). Την επιμέλεια της μουσικής και των τραγουδιών είχαν οι : Μαρίτσα Τσούμαρη και Στάθης Σταμελόπουλος.

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Τεμπών και της τοπικής κοινότητας Γόννων

002
003
004
005
006
007
008
009
010