Όπως πολλά πράγματα έτσι και το «αυθεντιcο», ένα streetfood στο κέντρο της πλατείας των Γόννων έχει τη δική του ιστορία…
Δυο αγόρια μεγαλώνουν ορφανά, αλλά με πολύ αγάπη, στην ίδια γειτονιά, στους Γόννους. Τα σπίτια και τις αυλές τους χωρίζει μια χαμηλή μεσοτοιχία. Περνώντας τα χρόνια οι δρόμοι τους χωρίζουν, όχι όμως και η φιλία τους και όσα τους ένωσαν παιδιά στην ίδια γειτονιά.
Έτσι, χρόνια αργότερα οι παλιές αυθεντιcές γειτονίες και αυθεντιcές φιλίες γέννησαν και το «αυθεντιcο»…!!! (Φωτογραφίες στο τέλος της Ανάρτησης).

Το νέο streetfood «αυθεντιcο» άνοιξε το παράθυρό του σε Γοννιώτες και επισκέπτες, την Κυριακή 26 Μάρτη 2023, ξεκινώντας το γευστικό του ταξίδι στην πανέμορφη κεντρική πλατεία των Γόννων.

Και όπως λένε οι ιδιοκτήτες του – Ζήσης Γουγουλιάς και Κώστας Τσιάτσιος, ο γνωστός στο πανελλήνιο από την εκπομπή «MasterChef» – «Είμαστε εδώ στο όμορφο χωριό μας, εδώ που για όλους μας τριγυρνάνε αναμνήσεις, γέλια, χαρές και παρέες, παλιές και καινούργιες. Εδώ όπου όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε κάποια στιγμή, στις ρίζες μας !! Επιστροφή, λοιπόν, στις ρίζες και για εμάς και σε αυτό το ταξίδι θέλουμε παρέα, χαρά, όμορφες στιγμές, προσφέροντας «αυθεντιcες» γευστικές διαδρομές».

Κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια.