Δύο εκδηλώσεις διοργανώνει το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ».

Αναλυτικά:
Εθελοντική Αιμοδοσία στην Καλλιπεύκη
Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην Καλλιπεύκη, το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, στο Δημοτικό Σχολείο από τις 9:30 μέχρι τις 13:00, σε συνεργασία πάντα με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
«Υπενθυμίζουμε πως τακτική εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται ανελλιπώς στην Καλλιπεύκη και στην περίοδο του καλοκαιριού, από τον ΜΕΣΑΚ «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» από το 1995.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλα τα μέλη του αλλά και τους φίλους και τους επισκέπτες της Καλλιπεύκης, που είναι πάνω από 18 μέχρι 62 χρονών, και φυσικά υγιείς, να προσέλθουν και να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους.
Η προσφορά αίματος είναι έμπρακτη εκδήλωση αγάπης προς τον συνάνθρωπο, διαρκεί ελάχιστα λεπτά, είναι ακίνδυνη και δεν έχει υποκατάστατα και είναι ο μόνος τρόπος επάρκειας και διαθεσιμότητας ελεγμένου όταν χρειαστεί και ιδιαίτερα εκεί οπού και τα δευτερόλεπτα μετρούν!».


«Παραμύθια που φτερουγίζουν»
Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», οργανώνει, για τα παιδιά όλων των ηλικιών, το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, στο Δημοτικό Σχολείο και ώρα 7:00 μ.μ. παραμύθια και αφηγήσεις, που φτερουγίζουν τις καρδιές μας… Ταξιδευτές – αφηγητές θα είναι οι: Κατερίνα Αμπελιώτη, Χριστίνα Βερβερίδου, Μάριος Βουτυράκης και Ελένη Μπασδάρα.
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται, όλους «που θέλουν να φτερουγίσουν οι καρδιές τους», μικρούς και μεγάλους να προσέλθουν στην αυλή του σχολείου λίγο νωρίτερα. Χρειάζεται – λόγω των καιρών – ιδιαίτερη προσοχή και διευθέτηση! Είναι αυτονόητο, πως θα τηρηθούν οι αποστάσεις που προβλέπονται.